Philips OneBlade


Hoe kun je positief over iets schrijven zonder dat je reclame maakt. Volgens mij kan dat niet en dat vind ik in dit geval ook helemaal niet erg. Sinds kort heeft Philips een nieuw apparaat op de markt gebracht dat voor een deel een elektrisch scheerapparaat is en voor een ander deel een scheermesje en een trimmer. In alle drie gevallen het goede deel.

Het is een scherp plat mesje dat de baardharen dicht op de huid afsnijdt. Doordat het mesje beweegt zoals bij een scheerapparaat trekt het niet aan de haren zoals een gewoon mesje dat doet en je houdt ook geen lange stoppels. Voor mensen met een stevige baardgroei of die last hebben van huidirritatie bij het scheren is het de oplossing. De OneBlade is te gebruiken in combinatie met scheerschuim, scheerolie, scheercrème en ook zonder deze middelen als een gewoon droog scheerapparaat.

Heeft het ook een nadeel? Natuurlijk. Nou ja, een beetje. Het scheert niet helemaal zo glad als een echt mesje maar je kunt er wel mee voor de dag komen. Yoran Groote was de eerste die voor de goededoelen actie Scherende Heren het apparaat kon uitproberen.

Scherende Heren is een actie voor Villa Pardoes. Binnenkort staan zijn foto’s op de site van Scherende Heren.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.